Σεισμοσ Ηρακλειο : Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Î'νατολική Κρήτη - zarpanews.gr
Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Î'νατολική Κρήτη - zarpanews.gr from www.zarpanews.gr
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους .

Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης.

Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος
Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος from www.enikos.gr
Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης.

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Ybo5esps2olbom - Jenna Wandoothe
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Ybo5esps2olbom - Jenna Wandoothe from img-s-msn-com.akamaized.net
Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το.

Σεισμοσ Ηρακλειο : Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ.

Post a Comment